XERRANT A L’ÀGORA

Categories: noticia_home,noticies2018

Les xerrades dels nostres ponents són totes esplèndides però sovint sentim curiositat per coses que no apareixen en la ponència, diguem-ne, oficial. Aquesta és la raó per la que tenim l’Àgora, on entrevistarem Neil Rettig i Laura Johnson sobre la seva feina amb l’Àguila menjamones de les Filipines i la seva campanya global per salvar espècies de tot el món. L’Àgora també és el lloc per discutir alguns temes candents que no es poden sintetitzar en una xerrada; per exemple, els nostres artistes convidats, Killian Mullarney, Ian Lewington i Blanca Martí, parlaran amb els artistes Marti Franch i Toni Llobet sobre el futur de la illustració de natura, que ha canviat –i està canviant- considerablement en el món digital.

El Delta Birding Festival és lloc de trobada de birders viatgers. Hem tingut xerrades sobre ocells de tot el món i ens agradaria descobrir què els mou a anar a les zones més remotes del món a cercar els ocells més estranys o fer les llistes més llargues possibles. Són col·leccionistes? Estan treballant per la ciència? Són turistes buscant emocions? Aquest serà el tema del que parlaran tres rodamóns –Mark van Beirs, Daniel López-Velasco i Josep del Hoyo-, moderats pel director de la revista Quercus, Rafael Serra.

Aquí, a l’Àgora, tindreu l’oportunitat d’escoltar les seves opinions i punts de vista. Comproveu el programa i no us perdeu aquestes converses!

Author: Ricard Losarcos