Vols col·laborar amb el Delta Birding Festival?

El DBF requereix d’una logística important per acomodar, dirigir i organitzar la quantitat de visitants que s’espera que assisteixin. Els organitzadors del festival disposem d’uns recursos limitats per dur a terme aquesta feina i, per això, demanem la col·laboració de persones que vulguin actuar desinteressadament com a voluntaris.
La feina dels voluntaris consistirà en assegurar que els visitants són ben rebuts al festival, organitzar l’aparcament, ajudar en els stands dels organitzadors i, en definitiva, ajudar a fer que el DBF sigui una experiència agradable per tothom que hi participi.

Què rep a canvi el voluntari?

El voluntari tindrà l’entrada gratuïta durant tots els dies de festival a canvi de comprometre’s a col·laborar durant un torn (un matí o una tarda). A més, tindrà l’oportunitat d’interaccionar de prop amb els convidats especials de la fira, els expositors i l’organització.
Els voluntaris que agafin dos torns de feina tindran, a més de l’entrada, un tiquet gratuït per menjar aquest dia.

Quin tipus de persona es necessita?

Entusiasta i motivada
Agradable en el tracte personal
Puntual i capaç d’executar tasques de forma fiable

Com inscriure’s?

Us podeu inscriure fàcilment omplint aquest formulari. Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar en aquest telèfon: 93 458 78 93

Si us plau, indiqueu quins idiomes podeu parlar, especialment pel que fa a català, espanyol i anglès.

Comptem amb tu!