VISITA MÉS ESPAIS DEL DELTA AMB LA TEVA ENTRADA DEL DBF

Categories: noticia_home,noticies2018

Amb  la teva polsera del DBF, aquest any, a més d’accedir a totes les activitats, les fires comercials, el recinte de MónNatura, les conferències i les sortides guiades gratuïtes i de pagament, podràs accedir de forma gratuïta a dos espais emblemàtics del Delta de l’Ebre: la Casa de Fusta i l’Ecomuseu del Parc Natural.

La Casa de Fusta, situada al costat de la llacuna de l’Encanyissada, és una de les construccions més emblemàtiques del Delta. Allà trobareu el museu ornitològic, una col·lecció representativa de les espècies d’ocells que habiten al Delta de l’Ebre. Hi han 182 exemplars de 134 espècies diferents que mostren la peculiaritat de cadascun dels ecosistemes deltaics.

L’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, situat a Deltebre, introdueix al visitant en els valors humans i naturals de la zona. El museu suggereix un recorregut on  es reprodueixen els ambients naturals típics del Delta, com el riu, les llacunes, els arrossars o el bosc de ribera, a més de fer un repàs de les activitats humanes que s’hi desenvolupen.

Author: Ricard Losarcos