VINE AL CINEMA A LA FRESCA DE FRANC!

Categories: noticia_home,noticies2017

005_pLes activitats del DBF tenen lloc a diversos llocs del Delta de l’Ebre: MónNatura, l’Alfacada, el Goleró, el port de Sant Carles de la Ràpita… i és clar no hi podia faltar Amposta. El divendres 22 a les 22:00, a l’oficina de turisme farem una sessió de cinema a la fresca de temàtica ornitològica.

Per començar, projectarem el curtmetratge de Disney Pixar guanyador d’un Oscar “Piper“. En Piper és un territ tresdits que viu tranquil·lament al se niu vora la platja ben cuidat pels seus pares. Un dia, aquests decideixen que ja és hora que és comenci a buscar la vida i surti del niu a buscar menjar. Al Piper li fa molta por sortir del niu, però quan ho faci descobrirà que és capaç de fer coses sorprenents.

El plat fort vindrà de la mà de la pel·lícula “Hermanos del viento“, estrenada a principis d’estiu a Espanya. Dirigida pel director Gerardo Olivares i de producció austríaca, “Hermanos del viento” explica la història d’un noi orfe de mare i maltractat pel seu pare que es troba un poll d’àguila daurada i decideix adoptar-lo. Quan el poll creixi, el noi haurà d’enfrontar-se al seu destí: decidint si allibera l’ocell i accepta una nova vida.

La projecció comptarà amb servei de bar i és gratuïta per tots els assistents. No us la perdeu!

Author: Ricard Losarcos