VIATJA DE LES ILLES AL DESERT DESCOBRINT HISTÒRIES FASCINANTS

Categories: noticia_home,noticies2018

Començarem el nostre viatge a les illes de Midway, situades al mig del Pacífic Nord, on descobrirem com tota la brossa que generem deixa un paisatge desolador als Albatros que viuen en aquest lloc tan remot. No us perdeu el documental “Albatross” divendres a les 17:00 i dissabte a les 10:30.

D’aquestes illes llunyanes, viatjarem fins unes altres més properes: les Illes Canàries. Hi ha pocs llocs a la terra que tinguin una varietat tan diversa de terrenys i climes concentrats en una àrea relativament petita. El vent i l’aigua porten llavors, insectes i animals a les masses de terra aïllades, definint la diversitat de vida a les seves illes, creant microclimes als que s’han adaptat moltes espècies, algunes d’elles úniques. Podreu veure “Islas Canarias: la vida en el límite” dissabte a les 17:00 i diumenge a la 13:00.

Continuem el nostre passeig per les illes amb el capítol de “Planeta Tierra II: islas” on descobrirem com les illes remotes ofereixen un santuari per a algunes de les criatures mes excepcionals del planeta. Podreu veure aquest documental el divendres a les 19:00 i dissabte a la 13:00.

Per últim, abandonarem les aigües refrescants de les illes per endinsar-nos als inhòspits paratges de Namíbia on un depredador inesperat sobreviu. Els lleons del desert vaguen pel Namib, però amb els pocs mascles adults que queden, la població està sota amenaça. Descobreix com la coalició de cinc germans adolescents tenen la clau del futur del seu regne amb “Vanishing Kings” el dissabte a les 19:00 i el diumenge a les 11:00.

Author: Ricard Losarcos