UNA GRAN DIVERSITAT DE CÀMERES I TELEOBJECTIUS PER A LA FOTOGRAFIA DE NATURA AL DBF!

Categories: noticia_home,noticies2019

El Delta Birding Festival també és el festival de la fotografia de natura.

Tindreu l’oportunitat de gaudir d’ excepcionals i atractives conferències, d’aprendre a editar les vostres imatges, de fer un safari fotogràfic acompanyat de fotògrafs de natura professionals com també, poder provar les càmeres i objectius de les teves marques preferides.

A tocar de la llacuna de la Tancada hi trobaràs reunides les carpes dels expositors corresponents a les principals marques. Una oportunitat única per a provar i comparar els diferents models i, a més, rebre de primera mà la informació que cada marca ofereix als seus usuaris. I no sols això, si no que a més, durant els tres dies del festival, trobaràs ofertes excepcionals per a adquirir aquest material!

Entre altres, trobaràs expositors amb les últimes novetats de marques com FUJIFILM, NIKON, LUMIX, OLYMPUS, SIGMA, FOTOTÈCNICA, PENTAX, SONY, VANGUARD, DISEFOTO, BUSHNELL,  i un llarg etcètera d’altres marques de complements, adaptadors i material relacionat ben divers.

També trobareu la carpa de la prestigiosa botiga CASANOVA FOTO amb tot allò que està directament relacionat amb la fotografia, atendran a totes les persones que estiguin interessades en adquirir qualsevol material durant el festival i a més, exposaran una gran quantitat de material addicional, complements imprescindibles per a la fotografia de natura!

Author: Ricard Losarcos