UN TERRITORI INCREIBLE: LA GENT DEL DELTA i EL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2019

El Delta de l’Ebre és un territori ric en biodiversitat però també ric en paisatge, gastronomia, serveis i sobretot en la seva gent. Per això, des del Delta Birding Festival, busquem també posar en valor el territori on es desenvolupa.

Diverses empreses de l’entorn donen suport al Festival ja que veuen en ell una oportunitat de consolidar i localitzar internacionalment el territori més encara.

El Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta, l’Associació d’Empreses i Activitats turístiques del Delta de l’Ebre i el Parc Natural del Delta donen suport institucional i promocional. Però també empreses privades com Infosa (explotació de sal de les Salines de la Trinitat), Creuers del Delta, Riet Vell, Hotels (l’Algadir, Mediterrani Blau, …) donen facilitats i aposten pel Festival.

A tots ells agraïm la seva col·laboració que convertirà al festival en un esdeveniment consolidat i de renom internacional.

A més a més,  també agrair la col·laboració de la Casa de Fusta i l’Ecomuseu del Parc Natural ja que també podràs accedir de forma gratuïta amb  la teva polsera del DBF d’aquest any.

La Casa de Fusta, situada al costat de la llacuna de l’Encanyissada, és una de les construccions més emblemàtiques del Delta. Allà trobareu el museu ornitològic, una col·lecció representativa de les espècies d’ocells que habiten al Delta de l’Ebre. Hi han 182 exemplars de 134 espècies diferents que mostren la peculiaritat de cadascun dels ecosistemes deltaics.

L’Ecomuseu del Parc Natural del Delta de l’Ebre, situat a Deltebre, introdueix al visitant en els valors humans i naturals de la zona. El museu suggereix un recorregut on  es reprodueixen els ambients naturals típics del Delta, com el riu, les llacunes, els arrossars o el bosc de ribera, a més de fer un repàs de les activitats humanes que s’hi desenvolupen.

Author: Ricard Losarcos