UN RIU D’OCELLS AL DBF

Categories: noticia_home,noticies2019

Molts indrets del riu Ebre no són visibles des de la riba i només es poden observar amb tranquil·litat des de les aigües del riu. Són llocs de descans, refugi i punt d’alimentació per moltes espècies d’ocells, que els prefereixen per la seva inaccessibilitat.

A la sortida en vaixell pel riu Ebre tindrem l’oportunitat de descobrir aquestes zones i observar les aus que hi descansen com és l’Illa de Gràcia, indret que no s’hi pot accedir de cap altra manera. La sortida la farem acompanyats de dos guies experts que ens mostraran un riu Ebre d’una manera que fins ara no havíem vist.

Podrem observar ardeids, limícoles, rapinyaires, martinets de nit i falcons de la reina entre molts altres. A més a més, les dates de celebració del festival coincideixen en època de migració i per tant podrem observar també moltes espècies de pas.

L’activitat es farà, sempre que el temps ho permeti, el dissabte 21 i el diumenge 22 de 09 a 11h.  El punt de sortida és a ca la Nuri i navegarem amb l’empresa Creuers del Delta. Podeu adquirir la vostra entrada aquí.

Author: Ricard Losarcos