ÚLTIMES PLACES PER LES ACTIVITATS GUIADES!

Categories: noticia_home,noticies2017

7G5A8596Aquest any portem un munt d’activitats guiades per tots els interessos.

Com a novetats, presentem la sortida al camp “Natura a l’orella“, on l’experta en sons de la natura Eloïsa Matheu, us guiarà en una sortida de camp en la que podreu fer gravacions amb material cedit per la marca Olympus. Aquesta activitat està quasi plena, així que reserveu el més aviat possible.

D’altra banda, presentem l’activitat “Photodigiscoping“, en la qual un expert de la casa Swarovski Optik us introduirà en el món de la fotografia amb telescopi i també tindreu oportunitat de provar material de la casa.

La tercera novetat ve de la mà de Casanova Foto, un expert de la casa farà un curset sobre l’ús de filtres en la fotografia en l’activitat “Més filtres i menys Photoshop“, l’activitat inclou cessió de material per part de la casa.

Per últim, i com no podia ser d’altra manera, aquest any tornen les tres activitats insígnia del DBF: la sortida al mar en vaixell anomenada “Les aus pelàgiques del Delta“, patrocinat per Excopesa Natura – Zeiss, el passeig fluvial per l’Ebre “Un riu d’ocells“, patrocinat per Lumix G i Bushnell i la visita a la reserva privada de l’Alfacada “Un paradís secret al Delta” que inclou una demostració pràctica d’anellament. Com a novetat, aquest any la casa Sigma cedirà material als participants de l’activitat de l’Alfacada per fer les seves millors fotografies a la reserva.

 

Compreu les vostres places abans no s’acabin!

Author: Ricard Losarcos