ÚLTIMES PLACES PER A LES SORTIDES GUIADES

Categories: noticia_home,noticies2018

Aquest any portem un munt de novetats en quant a sortides guiades. Algunes d’elles ja tenen les places exhaurides, consulta-les totes i no et quedis sense la teva plaça!

L’any passat vam fer la primera incursió en el món de les sortides nocturnes i va tenir tan èxit que aquest any hem duplicat la sortida “Ocells de la nit” (divendres i dissabte 19:00) i hem afegit la sortida “La nit dels ratpenats” (dissabte a les 19:00) i “El cel nocturn del delta” dissabte a les 18:30.

Els fotògrafs aficionats també estan d’enhorabona perquè al clàssic “Lumix Delta Photo Tour” (dissabte i diumenge 7:00), s’afegeix l’activitat “Photolympus” (dissabte i diumenge a les 7:00) i repetim l’activitat “Photodigiscoping” (diumenge a les 7:00).

Aquells que volen fer les seves primeres passes en ornitologia també ho tenen fàcil amb les clàssiques “Emprèn el vol” (divendres i dissabte a les 17:30 i dissabte i diumenge a les 10:00). I els que vulguin anar a descobrir nous indrets al delta tenen on triar gràcies a “Un paradís secret al delta” (dissabte i diumenge 8:00) i “Delta hot spots” (diumenge 16:30).

Si el vostre punt dèbil són els cants dels ocells, trobareu tota l’ajuda necessària amb “El sons de la natura al capvespre” (dissabte 18:30) i “Natura a l’orella” (diumenge 8:00); i si voleu anar una mica més lluny no us perdeu “Green birding” (dissabte i diumenge 8:00).

Per últim, no podien faltar les clàssiques sortides en vaixell “Un riu d’ocells” (dissabte i diumenge 9:00) i “Les aus pelàgiques del delta” (diumenge a les 8:00).

Author: Ricard Losarcos