TIM BIRKHEAD, UN PONENT DE LUXE PER AL DBF2019

Categories: noticia_home,noticies2019

Els visitants del DBF cada any poden gaudir de ponents internacionals que és un autèntic luxe tenir entre nosaltres. Un d’ells per a enguany –que no l’únic- és el Professor Tim Birkhead, autor de nombrosos llibres sobre història de l’ornitologia i biologia dels ocells, molts dels quals han estat autèntics best sellers (Bird Sense, Ten Thousand Birds o The Wisdom of Birds). El seu nou llibre, The most perfect thing: inside (and outside) a bird’s egg, és una profunda immersió en la biologia dels ous de les aus, on el professor Birkhead sap explicar de forma magistralment amena i entretinguda un dels temes més complexos de la biologia aviària.

Birkhead ens explicarà com es formen els ous, com es fertilitzen, per què hi ha tantes formes diferents i com es creen uns dissenys tan extraordinaris. A més, ens il·lustrarà com les investigacions recents han capgirat alguns conceptes que havien estat donats per certs durant dècades.

Prepareu-vos per quedar-vos amb la boca oberta quan descobriu com es desenvolupa tot un procés que no per ser habitual, deixa de ser extraordinari. En acabar la xerrada us preguntareu com podíeu haver estat aficionats a l’ornitologia durant tant de temps i no saber tot això.

Author: Ricard Losarcos