TIM APPLETON, UN CONVIDAT D’EXCEPCIÓ AL FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2017

TimAppleton1Tim Appleton, director i cofundador de la fira d’ornitologia més important del món, la UK Birdfair, a més de participar durant tot el cap de setmana en les activitats del Delta Birding Festival, el diumenge al matí ens donarà una xerrada sobre els principals assoliments que la UK Birdfair ha aconseguit en les seves ja gairebé 30 edicions. Primer i el que probablement més motiva la celebració de la Birdfair, és el que s’ha aconseguit en temes de conservació.

En segon lloc destaca que aquest tipus d’esdeveniments, com el mateix Delta Birding Festival i molts més, són fonamentals per fer més popular i important en la nostra societat l’activitat de l’observació d’aus, el “pardaleig” que diuen alguns.

I tercer, que en el cas de la Birdfair és un aspecte crucial de gran transcendència a nivell global, que s’ha aconseguit que la Birdfair sigui el principal esdeveniment comercial de productes i serveis relacionats amb l’activitat d’observació d’aus.

Segur que la seva experiència serà un estímul per animar a les persones i empreses que participen en la DBF a creure en aquest tipus d’esdeveniments com una de les millors maneres de fer més important l’observació d’aus al nostre país i tots el que això suposa tant per a la conservació de la natura que ens envolta com per fer créixer un incipient sector comercial i de serveis relacionats.

Author: Ricard Losarcos