TALLERS TÈCNICS DE FOTOGRAFIA AMB CANON, OLYMPUS I FUJI

Categories: noticia_home,noticies2016

fotografia-de-mediobarco-olympusEn el proper Festival els aficionats a la fotografia de natura tindran l’oportunitat d’escoltar diversos especialistes gràcies als patrocinis de les marques de material fotogràfic. CANON farà un taller eminentment pràctic per als usuaris de càmeres réflex i teleobjectius de la seva marca. Òscar Mateo, responsable de Canon Professional Services, explicarà amb detall els ajustos tècnics bàsics, els sistemes d’enfocament i d’estabilització, etcètera, per a treure el màxim rendiment del teu equip.canon-5d-mark-iv

OLYMPUS ens portarà el seu “visionari”, el fotògraf conegut amb el nom de Mediobarco, que ens explicarà el potencial en fotografia de natura de les càmeres i objectius d’aquesta marca que fan servir el sistema sense miralls micro 4/3, on la nitidesa i la velocitat són essencials.

I per últim FUJI, de la mà de Joan Roca, conegut fotògraf de natura que es dedica intensament a la formació tant amb viatges fotogràfics com en tallers diversos, ens farà la presentació de l’últim model de càmera de la marca, la FUJI X-T2, la càmera sense miralls que pretén oferir les millors prestacions possibles per a la fotografia de natura. Al final de la seva conferència, FUJI sortejarà una càmera X-T10 y una òptica 16-50mm entre els assistents.

Author: admin