TALLERS PER ELS MÉS PETITS!

Categories: noticia_home,noticies2019

Com cada any el DBF té preparats nombrosos tallers per els més petits tots ells vinculats a l’aprenentatge naturalista. Per exemple, podreu jugar al dòmino de l’ornitòleg, a identificar egagròpiles, un trencaclosques d’ocells, fer un caixa niu reciclada o un curiós estimaocells.

A més a més, el DBF i el Zoo de Barcelona han preparat per als més joves una activitat d’allò més divertida i enriquidora. Distribuïts per tot el recinte de MónNatura Delta, trobareu fotografies, dibuixos o maquetes de diferents ocells típics del Delta de l’Ebre.

El joc consisteix en localitzar-los i apuntar-los en una butlleta que us facilitarem a l’entrada. D’entre tots els encertants sortejarem una exclusiva visita personalitzada al Zoo de Barcelona, on un expert del parc us farà un recorregut per totes les espècies d’ocells exòtiques i silvestres que hi viuen, a més d’ensenyar-vos algunes parts del Zoo restringides al públic. El premi també inclou els llibres “Els ocells silvestres del Zoo de Barcelona” i “Atles dels ocells nidificants de Barcelona“.

Així doncs, prepareu les guies d’ocells i les vostres habilitats identificatives per trobar els ocells del Delta al DBF!

 

Author: Ricard Losarcos