TALLERS PER A TOTHOM AL DBF!

Categories: noticia_home,noticies2017

7G5A7741Vens al DBF amb nens?

Fantàstic, perquè s’ho passaran d’allò més bé! Els Agents Rurals, el GEPEC (Grup d’estudi i protecció dels ecosistemes catalans) i l’associació ornitològica Picampall us han preparat uns tallers perquè tota la família aprengui i es diverteixi a l’hora.

Els Agents Rurals ens explicaran què fer quan trobem un ocell ferit en la seva conferència del diumenge, però a més han preparat una gimcana per aprendre a identificar els rastres de diferents animals que tindrà lloc el dissabte al matí.

El GEPEC ha organitzat 6 jocs on els infants adquirien algunes eines per aprendre a identificar els ocells amb l’activitat “Moixonegem?”. Aprendrem a identificar els ocells saben a quin grup pertany l’ocell, identificació per la silueta, identificació visual acompanyada de pistes, la morfologia d’un grup d’ocells  i la identificació a través del so. No us perdeu aquesta activitat el dissabte a la tarda i el diumenge al matí.

Per últim, l’associació Picampall tornarà a fer l’exitós taller “Egagròpiles deltaiques” on descobrirem de forma pràctica què mengen els ocells, disseccionant les seves regurgitacions.

Author: Ricard Losarcos