TALLER DE PHOTODIGISCOPING

Categories: noticia_home,noticies2018

La fotografia amb telescopi terrestre, com tot en el món digital i en particular de la fotografia, no para d’evolucionar i d’oferir noves tècniques i materials per a aconseguir resultats millors. Podem o no podem fer fotos de nivell professional amb un telescopi terrestre i els adaptadors i càmeres adequats?

La Rosa Matesanz no para de demostrar amb les seves extraordinàries fotografies que si no és així, s’hi està molt i molt a prop. Així doncs, apunta’t al taller i aprofita l’oportunitat que una de les millors expertes del moment t’ho expliqui i t’ho demostri.

Com amb tot, hi ha molt a aprendre: tècnica, trucs, conceptes, etcètera, i quin millor escenari que les llacunes i platges del Delta de l’Ebre, amb flamencs, martinets, bernats pescaires i un eixam de limícoles i molts altres ocells per practicar el que aprenem.

Diumenge al matí farem la sessió pràctica, però dissabte tarda a l’estand d’Swarovski destinarem una estona a preparar els materials i en tornar de la sortida hi tornarem per comentar les fotografies obtingudes i veure els errors i encerts!

Author: Ricard Losarcos