SUEZ COL·LABORA AMB EL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2016

filtres depuracio aiguesL’aigua és un bé essencial per a una bona qualitat de vida i el benestar de la nostra societat i essent un recurs bàsic de l’economia productiva també és un dels elements essencials per a mantenir la conservació dels nostres espais naturals.

Els aiguamolls de depuració del Delta de l’Ebre són un bon exemple de com una infraestructura del cicle de l’aigua pot generar valor ambiental, social i econòmic pel seu entorn. Més enllà del tractament de les aigües dels arrossars, la conservació de la biodiversitat ha estat l’eix vertebrador de la gestió d’aquest espai, convertint-se a dia d’avui en unes zones d’alt interès ornitològic, que ofereixen espais idonis per l’observació d’aus, passejades naturalistes i educació ambiental.

Així doncs, durant el Delta Birding Festival tindrem l’oportunitat de conèixer la situació i el funcionament d’aquests aiguamolls de depuració del Delta de l’Ebre, un compromís amb la biodiversitat, un compromís amb l’entorn.

SUEZ, disposa de quasi 2.000 instal·lacions al món entre potabilitzadores, desalinitzadores, depuradores, xarxes de distribució d’aigua, etc… Aquambiente, empresa que pertany al grup, gestiona des de la seva posada en marxa, els aiguamolls de depuració del Delta de l’Ebre.

 

Author: admin