Zona òptica - 18Canon Delta Foto Tour - 1eloisa

IMG_7346 LES AUS PELÀGIQUES DEL DELTA – Sortida en vaixell – MAR
Sortida a 10 o 15 milles mar endins per observar les aus marines que habiten la costa mediterrània: la baldriga balear, gavines, xatracs, ocasionalment algun paràsit i, com no, qualsevol sorpresa que el mar tingui per nosaltres.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Port de Sant Carles de la Ràpita

GEOLOCALIZADOR

Dissabte i diumenge al matí

8:00 – 12:00

36€ Adult

30€ Nens (fins14 anys)

 
Un riu d'ocells 2016 - 12 UN RIU D’OCELLS – Sortida en vaixell – RIU
Sortida en vaixell pel riu Ebre des de la desembocadura fins a l’illa de Gràcia on hi haurà l’oportunitat d’observar molts dels ocells del Delta que habiten al riu i les seves illes on, en època de migració, hi pot aparèixer qualsevol espècie.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Embarcador ca la Nuri

Dissabte i diumenge al matí

9:00 – 11:00

23€ Adult

17€ Nens (fins14 anys)

LUMIX_G_Wlogo_bushnell
Visita Alfacada_ 3 UN PARADÍS SECRET AL DELTA – Visita a l’Alfacada
Aquesta llacuna és de les menys conegudes del Delta per ser una reserva natural. La Fundació ha adequat itineraris i aguaits per poder visitar-la de forma controlada. Durant el Festival s’organitzen visites especials per conèixer aquesta joia del Delta. En finalitzar s’assisteix a una demostració pràctica d’anellament.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Mirador de Migjorn

GEOLOCALIZADOR

Dissabte i diumenge al matí

8:00 – 10:30

26€ Adult

20€ Nens (fins14 anys)

 

Taller digiscoping2 PHOTODIGISCOPING – Sortida especialització
Sessió exclusiva per només 12 persones per conèixer i practicar amb els consells i l’ajuda d’un expert la tècnica del Digiscoping (Marcos Lacasa). Els assistents que hi vulguin assistir poden fer-ho amb el seu propi equip, de qualsevol marca. Swarovski Optik, cedirà un o dos equips complerts per si algun dels alumnes no té equip propi. L’especialista donarà consells pràctics i ajudarà a configurar correctament els diferents equips per tal de treure el màxim rendiment i aconseguir bones fotografies. Dissabte al matí es recomana passar per l’estand de Swarovski Optik per revisar els equips i les seves configuracions o familiartizar-se amb els equips cedits per aquells participants que no disposin d’equip de digiscoping propi. A la tarda sessió pràctica a l’Alfacada aprofitant els aguaits de la reserva natural i, l’endemà, diumenge al matí es recomana passar de nou per l’estand a revisar les fotografies realitzades per comentar-les i aprendre a evitar defectes i a millorar els resultats. Una oportunitat única per conèixer, gaudir i provar les darreres novetats en digiscoping.
ON ES FA? QUAN? PREU PATROCINAT PER
Dissabte matí – Estand de SW Optik

Dissabte tarda – Mirador de Migjorn

GEOLOCALIZADOR

Diumenge matí – Estand de SW Optik

Dissabte:

Durant el matí – revisió d’equips

A la tarda – sessió pràctica (17:30 – 19:00)

Diumenge:

Durant el matí – revisió de resultats

40€ Adult logo_swarovsky

 

eloisa NATURA A L’ORELLA – Sortida d’introducció a materials i mètodes de gravació de sons de la natura
Sortida exclusiva per a 12 persones que acompanyaran a l’Eloïsa Matheu al mirador de Raimundo de la llacuna de la Tancada a introduir-se en la gravació de sons de la natura i en especial ocells. Olympus deixarà material d’enregistrament (petites gravadores, micròfons,…) als afortunats per a que feu les gravacions dels cants dels vostres ocells i d’altres bestioles deltaiques.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Pràctic – Entrada MNDE

GEOLOCALIZADOR

Posada en comú – Sala de presentacions

Diumenge al matí

Pràctic (7:00 – 9:00)

Posada en comú (10:00 – 11:00)

25€ Adult olympus-logo

 

lanzarote MÉS FILTRES I MENYS PHOTOSHOP – Sortida pràctica per aprendre a fer servir els filtres
L’ ús de filtres fotogràfics ens permet controlar pràcticament qualsevol situació d’il·luminació, per complexa que sigui, podent fer bones fotos en qualsevol sortida. Quan fem servir filtres, obtenim uns bons resultats en càmera d’una manera molt personal, sense necessitat de passar hores davant l’ordinador editant, retocant i falsejant les nostres fotos, i així gaudir més temps de l’experiència de fer fotos envoltats de natura. En aquest taller aprendràs a distingir els tipus de filtres i a treure’n profit d’ells, així com les tècniques i configuracions del teu equip per a la fotografia de paisatge.
Aquest taller s’acompanya d’una sortida pràctica al moll de les Madelenes. Casanova Foto aportarà jocs de filtres per a poder fer les pràctiques (valorats en 1200€). Places limitades (20).
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Xerrada – Sala de Presentacions

Sortida pràctica – Entrada MNDE per anar al Moll de les Madelenes

GEOLOCALIZADOR

 

Dissabte a la tarda

Xerrada (16:00 – 17:30) gratuïta i oberta a tot el públic

Sortida pràctica (18:30 – 21:00)

40 € Adult (només sortida pràctica) casanovafoto_logo

 

Cangrejera_Canon DELTA PHOTO TOUR – Sortida fotogràfica
Exclusiu recorregut fotogràfic per diferents ubicacions del Parc Natural del Delta de l’Ebre, guiat por un tècnic del propi Parc. Els assistents descobriran, de la mà dels fotògrafs Antonio Liébana i Marc Albiac, les diferents tècniques fotogràfiques aplicades al món de l’ornitologia i del paisatge, desenvolupant i ampliant així els seus coneixements sobre la fotografia de natura. Durant aquests tours, els assistents podran provar diferents equips Canon. Places limitades (25) i els desplaçaments es faran amb vehicle privat.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Entrada MNDE

GEOLOCALIZADOR

Dissabte i diumenge al matí

7:00 – 11:00

GRATUÏT canon_print_2016  pnde

 

Deltacleta PEDALEJANT PEL DELTA – Passejada ornitològica pel Delta en bicicletes elèctriques
Recorregut circular d’uns 17 km en bicicleta elèctrica al voltant de la llacuna de la tancada aprofitant tots els miradors i punts estratègics per a l’observació d’aus, la visita  dels aiguamolls de depuració de l’Embut ens permetran observar un racó únic, i tot això en bicicleta elèctrica que ens permetrà cobrir tot el recorregut sense cansar-nos. Un guia acompanyant ens explicarà les peculiaritats de tota la fauna i flora que anirem trobant durant el camí. Places limitades (15)

Que inclou? Bicicleta elèctrica, alforjgs per portar material fotogràfic, prismàtics, casc, assegurança i guia acompanyant

I si vols anar pel teu aire, durant tot el cap de setmana podàs llogar  durant 2 hores bicicletes elèctriques.

PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Recepció MNDE

GEOLOCALIZADOR

Dissabte

18:00 – 20:00

15 € (sortida dissabte amb guia)

10 € (lloguer de bicicleta sense guia)

  logo-deltacleta

 

Sortida principiants - 2 EMPRÈN EL VOL – Sortides per a principiants
No saps què és això de mirar ocells? No et preocupis, l’ICO organitzarà sortides guiades per anar a veure els ocells de l’entorn proper a MónNatura Delta, dirigides a persones sense o amb poca experiència a qui se’ls ensenyaran les tècniques bàsiques d’identificació dels ocells i com emprendre el vol en aquest món apassionant.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Exterior recepció MNDE

GEOLOCALIZADOR

Divendres 17:30 – 19:00

Dissabte 10:00 – 11:30 (PLACES ESGOTADES)

17:30 – 19:00 (PLACES ESGOTADES)

Diumenge 10:00 – 11:30

GRATUÏT   logo_nat

 

Gavina-Delta-MARIANO-CEBOLLA-BORRELL_ ELS SONS DE LA NATURA AL CAPVESPRE – Sortida per escoltar la natura
Després de que al matí del dissabte l’Eloïsa Matheu ens hagi fet cinc cèntims dels sons dels ocells i de com enregistrar-los, l’acompanyarem per la tarda a descobrir i escoltar les aus que hi ha a la zona de l’Embut, un dels filtres verds existents al Delta de l’Ebre. Una sortida per aguditzar un sentit diferent a la vista, l’oïda. Places limitades (30) i els desplaçaments es faran amb vehicle privat.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Recepció MNDE

GEOLOCALIZADOR

Dissabte al capvespre

18:30 – 20:00

GRATUÏT logo_aqualogy_DBF olympus-logo

 

Sortida principiants - 9 TROSSETS DEL DELTA – Sortides amb reconeguts ornitòlegs
Tres sortides el diumenge tarda per gaudir de tres racons del Delta: El Violí, el Goleró i l’Embut. Però no aniràs sol, el grup (30 persones màxim) estaran acompanyats per representants de tres dels equips ornitològics més famosos que tenim i que han participat en multitud de maratons ornitològiques arreu del món. Així decideix a quin equip t’apuntes:

Zeiss Reservoir Birds amb José Luis Copete i Ferran López ens portaran al Violí, un antic arrossar a prop de l’Alfacada, recuperat per a la fauna salvatge no fa gaire temps.

Lonely Birder / Leica amb Marc Gàlvez i José Guerra (acompanyats de Manolo Sánchez, ICO) ens acompanyaran al Goleró, el filtre verd de l’hemidelta nord – PLACES ESGOTADES

RareBirdsSpain – Swarovski Optik amb Ricard Gutiérrez, Sergi Sales i Gorka Gorospe, ens portaran a l’altre filtre verd del Delta , la zona de l’Embut. Places limitades i els desplaçaments es faran amb vehicle privat.

PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Recepció (16:30)

GEOLOCALIZADOR

Diumenge a la tarda

17:00 – 19:30

GRATUÏT logo_aqualogy_DBF

 

 

rap nocturns OCELLS DE LA NIT – Sortida nocturna
Sortida nocturna per descobrir i escoltar les aus que es desperten a la nit. De la mà de Iago Brugnoli, tècnic local expert de Picampall, i amb la col·laboració del PN del Delta de l’Ebre gaudiràs d’una faceta del Delta a la que no estàs acostumat. Porta els teus prismàtics, places limitades (20) i els desplaçaments es faran amb vehicle privat. Afina les orelles!
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Hotel Mediterrani Blau

GEOLOCALIZADOR

Dissabte a la nit

19:30 – 22:00

GRATUÏT logo_picampall  pnde