PHOTODIGISCOPING amb Rosa Matesanz
Activitat que consisteix en una sortida pràctica per a conèixer, millorar i practicar aquesta tècnica del Digiscoping, de la mà de Rosa Matesanz. MOLT RECOMANABLE PORTAR EQUIP, SI SE’N DISPOSA. Swarovski Optik, cedirà un o dos equips complerts per si algun dels alumnes no té equip propi. L’especialista donarà consells pràctics i ajudarà a configurar correctament els diferents equips per tal de treure el màxim rendiment i aconseguir bones fotografies. Una oportunitat única per conèixer, gaudir i provar les darreres novetats en digiscoping.
PUNT DE TROBADA QUAN PREU PATROCINAT PER
Entrada de MNDE

Trobada prèvia: dissabte a les 18:00 a estand Swarovski

 

Sortida: diumenge pel matí

07:00 – 10:00

30€

LUMIX DELTA PHOTOTOUR amb Iñaki Relanzón i Xavier Curto
Activitat que consisteix en un tour fotogràfic per diferents llocs del PN del Delta de l’Ebre, guiats per dos fotògrafs de renom (Iñaki Relanzón i Xavier Curto)que t’ajudaran a millorar les diferents tècniques fotogràfiques aplicades al món de l’ornitologia i del paisatge. Durant aquests tours, els assistents podran provar diferents equips Lumix. Places limitades. Els desplaçaments es faran amb vehicle privat.

NO T’OBLIDIS DE COMPRAR TAMBÉ LA TEVA ENTRADA AL FESTIVAL

PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Entrada de MNDE

Dissabte i diumenge pel  matí

07:00 – 10:00

15€

PHOTOLYMPUS amb Marcos Lacasa
Activitat que consisteix en unes sortides guiades pel matí i tarda a càrrec de Marcos Lacasa per poder gaudir sobretot en passeriformes, limícoles i rapinyaires. Es faran aturades per tal d’observar i practicar les tècniques de localització i preparació per fotografiar ocells. També es practicarà la fotografia en vol, configurant les càmeres per tal de millorar la tècnica.
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Entrada de MNDE

Dissabte i diumenge al matí

07:00 – 10:00

Dissabte tarda

18:30-20:30

Divendres tarda

18:30-20:30

15€

EL CEL NOCTURN DEL DELTA amb Kike Herrero i Xavier Palau
Activitat que consisteix en una sortida guiada nocturna per fotografiar la lluna plena i el firmament sense contaminació lumínica i amb uns experts (CELESTIA) que ens portaran elements d’observació astronòmica espectaculars. Una visió diferent del cel deltaic!
PUNT DE TROBADA QUAN? PREU PATROCINAT PER
Recepció MNDEGEOLOCALIZADOR Dissabte al vespre

18:30 – 21:30

15€