SORTIDA “UN RIU D’OCELLS”

Categories: noticia_home,noticies2016

Tant dissabte com diumenege està previst una sortida en vaixell que remuntarà el riu Ebre cap amunt a la recerca d’ocells. Possiblement, aquesta és una activitat que no estigui com una de les primeres opcions pel birder que es desplaça al Delta de l’Ebre per observar ocells aquàtics o marins però, en canvi, aquesta és una sortida que pot comportar sorpreses molt grates tal i com va passar en anteriors edicions. IMG_2642

El riu Ebre té molts atractius per l’ornitòleg que es poden observar molt bé si remuntem el riu en vaixell. Les diferents illes, com l’Illa de Gràcia i els marges del riu en zones on no s’hi pot accedir des de terra, són punts de descans interessants pels ocells que no volen ser molestats.

El birder només té l’opció d’observar aquestes aus des del propi riu. Ardèides, limícoles i rapinyaires, entre molts altres, es deixen veure pel riu. Des de martinets de nit a falcons de la reina, hi ha tot una munió d’ocells que fan servir l’Ebre com a refugi en els seus desplaçaments i pràcticament només poden ser observats des de l’interior del riu, un espai tranquil lluny de les mirades dels humans.

Bushnell i el Zoo de Barcelona patrocinen cadscun dels dies aquesta activitat. No et quedis sense plaça i reserva ja la teva!

Author: admin