SIGNATURA DE LLIBRES AL DBF AL NOU ESPAI ÀGORA

Categories: noticia_home,noticies2017

DBF 2016 - 34Enguany, al nou espai de l’ÀGORA, situat al centre de la zona d’expositors d’òptica, a més de poder sentir entrevistes i converses amb els ponents més destacats del festival, també podreu demanar que us dediquin les seves obres a un bon grapat d’autors, tant de novetats editorials com de llibres que segueixen sent de gran interès.

Jennifer Ackerman, autora de ”The Genius of Birds” amb la versió traduïda “El ingenio de los pájaros”, a més d’oferir-nos una conferència a la carpa principal del festival, també dedicarà un temps a estar a prop dels seus lectors, primer amb l’entrevista que li farà Abel Julien dissabte a les 18.30 i a continuació signant el seu gran llibre a tothom que li faci il·lusió tenir aquest record!

També el gran expert en gavines Klaus Mallig Olsen serà a l’Àgora, dissabte a les 17.30 per dedicar-vos la vostra còpia del seu famós manual d’identificació de gavines.

Oriol Alamany, que a més de ser un dels fotògrafs de natura de més prestigi del nostre país ha desenvolupat una tasca educativa de gran abast, també estarà a la vostra disposició al matí del mateix dissabte, entrevistat pels redactors de la revista Quercus a les 11 i signant a continuació els seus populars manuals de fotografia i alguns dels seus llibres d’autor.

I amb ells, al llarg de tot el dissabte i el diumenge al matí, també tindrem a Fran Trabalón, Ponç Feliu, Francisco J. Hernández, Antonio Liébana, Iñaki Relanzón, Toni Llobet, Ramón Homs i Ricard Gutiérrez.

Author: Ricard Losarcos