SI US AGRADA LA FOTOGRAFIA, EL #DBF ÉS EL VOSTRE LLOC!

Categories: noticia_home,noticies2019

Entre les múltiples activitats que podreu fer al festival, trobareu tallers de fotografia impartits per fotògrafs de renom que de ben segur satisfaran les vostres inquietuts.

Per començar podreu gaudir d’un taller de foto creativa patrocinat per SIGMA amb Jonathan Rius, expert coneixedor del territori que us revelarà les tècniques per que les vostres fotos siguin impressionants!

Roberto Alcaraz de Casanovafoto us oferirà dos tallers per tenir el màxim control de la vostra càmera i tècnica amb “Color Bajo Control” i “Enfoque i profundidad de campo”.

Jordi Bas patrocinat per Nikon, ens farà uns apunts sobre la Serie Z, les mirrorless de nikon, i com resulten per fotografiar aus i fauna en general.

D’altra banda,  Nicolás Reusens patrocinat per Sony, ens farà reflexionar com influeix l’equip que utilitzem amb la nostra creativitat, si la tecnologia o la paciència…

Finalment, el jove Luca García ens oferirà un taller de Macrofotografia patrocinat per Olympus en el que descobrirem els secrets de la tècnica macro!

Author: Ricard Losarcos