RETORNEM UN OCELL A LA NATURA

Categories: noticia_home,noticies2017

_MG_0386El Centre de Recuperació de Fauna del Canal Vell, és una instal·lació que es troba dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre i que té com a finalitat recuperar els animals salvatges que es trobin ferits o en una situació de vulnerabilitat.

En els darrers anys han rebut al voltant de 500 animals, la majoria dels quals són ocells. Molts d’aquests animals arriben en unes condiciones molt dolentes, per la qual cosa un equip de veterinaris s’encarrega de guarir-los amb la finalitat de retornar-los al medi natural. Tot i així, no tots els animals recuperats tenen la possibilitat de sobreviure en estat salvatge, per això es mantenen al centre amb finalitats educatives.

El diumenge 24, durant el Delta Birding Festival, s’alliberaran alguns d’aquests ocells que van ser traslladats al centre per la seva impossibilitat de viure en llibertat, però passat un temps oportú i gràcies a la feina feta per l’equip del Centre de Fauna, es troben en plenes facultats de retornar al seu medi natural. Els Agents Rurals col·laboraran en l’alliberament, explicant la magnífica tasca que fan des d’aquest Centre de Recuperació i altres centres de Catalunya.

Author: Ricard Losarcos