RETORN A LA NATURA!

Categories: noticia_home,noticies2019

El diumenge 22, durant el Delta Birding Festival, s’alliberaran ocells recuperats que van ser traslladats al Centre de Recuperació de Fauna del Canal Vell per la seva impossibilitat de viure en llibertat, però passat un temps oportú i gràcies a la feina feta per l’equip del Centre de Fauna, es troben en plenes facultats de retornar al seu medi natural.

Els Agents Rurals col·laboraran en l’alliberament, explicant la magnífica tasca que fan des d’aquest Centre de Recuperació i altres centres de Catalunya.

Destacar que el Centre de Recuperació de Fauna del Canal Vell, és una instal·lació que es troba dins del Parc Natural del Delta de l’Ebre i que té com a finalitat recuperar els animals salvatges que es trobin ferits o en una situació de vulnerabilitat. En els darrers anys han rebut al voltant de 500 animals, la majoria dels quals són ocells. Molts d’aquests animals arriben en unes condiciones molt dolentes, per la qual cosa un equip de veterinaris s’encarrega de guarir-los amb la finalitat de retornar-los al medi natural. Tot i així, no tots els animals recuperats tenen la possibilitat de sobreviure en estat salvatge, per això es mantenen al centre amb finalitats educatives.

Author: Ricard Losarcos