QUI SERÀ EL GUANYADOR DEL CONCURS ZEISS-RESERVOIR BIRDS 2017-2018?

Categories: noticia_home,noticies2018

Des de fa un any, a la web de rareses i temes d’ornitologia RESERVOIR BIRDS, amb el patrocini de ZEISS, es desenvolupa un difícil, però divertit Concurs d’Identificació. Es tracta d’una prova en la qual els participants han intentat identificar cada mes les espècies mostrades en sèries de 4 imatges publicades a la web de RESERVOIR BIRS, puntualment, el primer dia de cada mes. La identificació correcta de l’espècie d’una imatge otorga un punt al participant. El participant que hagi obtingut la puntuació més alta serà el vencedor de la prova i guanyarà uns fantàstics binoculars ZEISS Conquest HD 10×42, el preu dels quals supera els 1.000 €.

Aquest mes de setembre és l’última ronda corresponent a aquesta Primera Edició del Concurs ZEISS – RESERVOIR BIRDS i en aquesta ocasió, per permetre l’anunci dels resultats en el marc del Delta Birding Festival 2018, que se celebrarà entre el 21 i el 23 de Setembre al Delta de l’Ebre, tindrà com data/hora límit de respostes el 21 de Setembre/23:59:59.

I el dissabte 22, a la una del migdia, a la terrassa de l’edifici del Mirador 360ª de Món Natura Delta on se celebra el DELTA BIRDING FESTIVAL, els responsables de la web de RESERVOIR BIRDS i els representants de la marca ZEISS anunciaran el guanyador del concurs i faran l’acte de lliurament dels prismàtics al guanyador, en persona si assisteix al festival, o virtualment si no pot ser-hi!

Author: Ricard Losarcos