QUERCUS COL·LABORA AMB EL DELTA BIRDING FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2018

Des de la primera edició mai ha faltat el suport i la col·laboració de la revista QUERCUS al DELTA BIRIDING FESTIVAL. El seu recolzament en la difusió de l’esdeveniment, la seva participació en diverses activitats i, finalment, la seva crònica a la revista, han estat sempre un dels grans impulsos que ha gaudit el festival.

Enguany Rafael Serra, el director de la revista, farà de moderador d’una de les sessions més atractives que celebrarem a l’espai de l’Àgora, la dedicada a conversar amb tres ornitòlegs globals extraordinaris: en Mark Van Beirs, un dels pocs que ha aconseguit observar més del 90 % de les espècies d’ocells del món, havent viatjat incansablement com a guia de BIRDQUEST durant més de 30 anys a tots els racons del planeta. En Dani Lopez Velasco, company de professió actualment, i en aquest cas una figura emergent de l’ornitologia espanyola pel seu nivell d’expertesa en la identificació d’ocells. I finalment en Josep del Hoyo que afegeix a la seva basta experiència observant aus per tot el món, una trajectòria com a editor en el món de l’ornitologia mundial que no té equivalent. De ben segur que la conversa combinarà anècdotes dels viatges amb les reflexions més interessants sobre la conservació i l’estat de la biodiversitat mundial.

Però a més, en Rafa, juntament amb Eloïsa Matheu, acompanyarà a Luisa Abenza a la presentació del seu llibre sobre rastres d’aus: “Aves que dejan huella”, autoeditat, i que està tenint un gran èxit editorial entre tots els afeccionats a l’ornitologia i la natura en general.

Author: Ricard Losarcos