PUNT DE TROBADA DE LES MARQUES DE MATERIAL FOTOGRÀFIC MÉS DEDICADES A LA FOTOGRAFIA DE NATURA.

Categories: noticia_home,noticies2017

fotografiaCANON i NIKON segueixen sent les referents i les dues marques hi seran presents amb tota la seva gama d’objectius i càmeres per a fotografia de natura, tant per a afeccionats com per a professionals.

Si ets usuari de CANON o t’agradaria introduir-te a aquesta marca, no et perdis els safaris fotogràfics de dissabte i diumenge al matí. La jove promesa Marc Albiac i l’expert Antonio Liébana estaran a la teva disposició per resoldre dubtes, explicar-te tècniques i deixar-te provar càmeres i objectius en les tres hores de safari per diferents zones del Delta.

SIGMA també hi serà present i al seu estand s’hi podrà demanar la cessió per una o dues hores de qualsevol dels seus objectius per a poder provar-los amb la teva càmera pels voltants de MónNatura Delta!

I per tots aquells que esteu pensant en conèixer quines són les millors opcions de càmeres sense mirall i els seus recents objectius, FUJI, OLYMPUS i LUMIX estaran allà, amb tot el seu arsenal, disposats a convèncer a tothom que aquest nou format té un lloc tant a nivell d’afeccionat com a nivell de professional de la fotografia de natura.

I també, si et ronda pel cap adquirir un nou equip, no ho dubtis, hi haurà ofertes especials de CASANOVA FOTO que de ben segur valdrà molt la pena aprofitar!

Author: Ricard Losarcos