El Delta Birding Festival té com un dels objectius principals recaptar diners per a projectes d’investigació i conservació. En el darrers anys, gràcies a la venda de les entrades i a la implicació dels visitants hem aconseguit recaptar més de 20.000€ per dedicar-los a projectes com l’Atles d’Ocells nidificants Europeu o els estudis sobre la tórtora eurasiàtica, entre d’altres. Fins ara, el criteri per decidir a quin projecte es destinaven als diners recaptats, l’establia l’organització del festival. A partir de l’edició del 2019 seran els assistents al festival els que decidiran quin és el projecte guanyador. Amb aquesta novetat volem implicar encara més als visitants del festival, fent-los partícips del propi projecte a més de donar ressò als projectes presentats.

 

Els projectes presentats en la convocatòria han estat dirigits a alguna de les següents àrees clau per a la conservació de la natura:

  • Estudis de caràcter científic sobre la biologia o l’ecologia d’espècies d’ocells amenaçats, en declivi o de les quals hi ha poca informació per a avaluar el seu estat de conservació.
  • Projectes específics de conservació d’espècies d’ocells amenaçats o en declivi.
  • Estudis i projectes sobre problemàtiques que afectin als ocells o als seus hàbitats.

D’entre tots els projectes presentats, el Comitè Organitzador del Delta Birding Festival ha seleccionat 4.

TU TRIES EL PROJECTE GUANYADOR!

Pots consultar el detall dels projectes seleccionats AQUÍ

Veure video

Els projectes disposaran d’una sessió pública per a explicar el seu contingut (dissabte 21 a les 11 hores a la carpa 3).

L’organització del festival proporcionarà amb el pack d’entrada informació als assitents de tots els projectes finalistes juntament amb les instruccions precises per a l’elecció del projecte guanyador.

El diumenge 22 de setembre de 2019 es donarà a conèixer el projecte guanyador com a acte final del festival.

L’import del premi variarà en funció de la quantitat de entrades venudes i de la implicació dels assistents, però el Comitè Organitzador garantirà un premi amb un import mínim de 2000€.

Amb la col·laboració de