PRESENTACIONS DE NOVETATS EDITORIALS I SIGNATURA DE LLIBRES PER PART D’AUTORS AL FESTIVAL

Categories: noticia_home,noticies2019

El Delta Birding Festival, després de 5 edicions ha esdevingut un dels esdeveniments de referencia per a tot allò que està relacionat amb els ocells i la natura, també per al món editorial que aprofita per fer la presentació d’algunes de les últimes novetats.

Enguany la llista de novetats ve encapçalada per la nova guia de Fran Trabalón i Alex Ollé sobre els rapinyaires europeus, editada per OMEGA. No us perdeu una publicació, escrita i editada a casa nostra, però amb vocació de convertir-se en una referència a nivell europeu!

També val la pena acostar-se a sentir en Jordi Longás explicant el seu nou llibre sobre on veure ocells i natura a Catalunya. Francisco Torrents ens farà la presentació de “Burung”, un llibre de literatura de viatges, però en aquest cas, com no podia ser d’una altra manera, es tracta d’un viatge ornitològic! I per últim Luisa Abenza porta sota el braç la segona edició de la seva exitosa guia de rastres d’ocells “Aves que dejan huella”.

Entre els conferenciants convidats també tenim autors de gran renom internacional i es posaran a disposició dels seus lectors per a signar-los llibres i tenir l’oportunitat, encara que sigui efímera, de saludar-los. Tim Birkhead s’ha revelat com un dels millors autors de literatura científica sobre ornitologia, amb llibres que s’han convertit en best sellers a Anglaterra sobre els sentits del ocells, sobre la història natural de l’ou o sobre la història dels ornitòlegs més rellevants des dels inicis d’aquesta ciència. I Magnus Robb, és un dels membres del “Sound Approach Team”, una editorial de llibres d’ornitologia que edita llibres de gran interès científic, però amb un format molt propi, de gran qualitat tant pel què fa a la maquetació, la participació d’il·lustradors de la talla de Killian Mullarney i la cuidada edició.

I també el naturalista i documentalista de TV Jaume Sañé, el fotògraf finès Lassi Rautiainen i la biòloga i comunicadora, Evelyn Segura, seran presents per signar els seus respectius llibres.

Totes les presentacions i sessions de signatures es faran a l’espai de l’ÀGORA i els llibres els trobareu a l’estand d’ORYX, amb el descompte de festival!

Author: Ricard Losarcos