PRESENTACIÓ DEL NOU TELESCOPI DE LA MARCA ZEISS

Categories: noticia_home,noticies2016

passador-ZEISSGAVIALa reconeguda marca d’òptica fotogràfica i esportiva ens porta al festival per primera vegada a l’estat espanyol la seva última novetat, tot just acabada de presentar a la BIRDFAIR anglesa!

Est tracta del nou telescopi ZEISS CONQUEST GAVIA 30-60×85. ZEISS ha concebut aquest nou telescopi com la millor eina per a l’ornitòleg actiu, que surt sovint, a la muntanya, de viatge o a qualsevol espai natural i que necessita un telescopi de bones prestacions, compacte i lleuger. Amb una lluminositat extraordinària gràcies als 85 mm del seu objectiu, però pesant tan sols 1,7 kg, el CONQUEST GAVIA té un innegable atractiu.

A la presentació hi assistiran els propis responsables de la marca vinguts d’Alemanya i els acompanyaran alguns dels assistents al viatge de presentació del telescopi que es va fer a principis de primavera, a l’est de Polònia, on es va posar a prova el nou telescopi tot observant fins a 8 espècies de picots, els mítics gamarusos dels Urals i de Lapònia i l’enigmàtic grèvol!

Author: admin