PHOTODIGISCOPING – UNA MIRADA DE PROP

Categories: noticia_home,noticies2017

k09_ats_dcbaLa fotografia de natura amb telescopi terrestre és una tècnica que des de fa força temps es coneix amb el nom de “Digiscoping”. Des que es va començar a practicar fins l’actualitat, la tècnica ha evolucionat molt i en aquests moments ja s’aconsegueixen resultats força propers als de la fotografia amb teleobjectius convencionals, però conservant la seva característica de poder fer servir molts més augments. L’evolució d’una banda de les pròpies càmeres fotogràfiques digitals i també dels adaptadors per a fer-les servir amb els telescopis ha permès aquesta espectacular evolució. I l’arribada de les noves càmeres sense mirall ha reblat el clau!

Marcos Lacasa, reconegut expert en aquesta tècnica, oferirà aquest taller per a 12 persones en tres sessions. La primera el dissabte al matí al propi estand d’Swarovski Optik, els participants hauran de passar-hi per revisar l’equip que faran servir durant la sessió pràctica per tal que el professor pugui donar consells en la seva configuració i evitar perdre temps en això durant la sessió pràctica.

La sessió pràctica es farà dissabte a la tarda a la reserva natural de l’Alfacada a les 17 hores fins que ja no hi hagi prou llum per seguir practicant.logo_swarovsky

La tercera sessió tornarà a ser a l’estand d’Swarovski Optik el diumenge al matí per tal revisar les fotografies més interessants obtingudes durant la sessió pràctica i rebre consells per a evitar defectes i a millorar els resultats.

RESERVA JA LA TEVA ENTRADA

NOTA: es pot participar al taller amb qualsevol equip i de qualsevol marca. d’Swarovski Optik cedirà un o dos equips per a que els participants al taller puguin practicar.

Author: Ricard Losarcos