OCELLS I BICIS PER PROTEGIR EL MEDI AMBIENT

Categories: noticia_home,noticies2018

El Greenbirding és la simple i agraïda pràctica de sortir a observar la natura sense cotxe. Els Greenbirders no condueixen….caminen o van en bicicleta. En part ho fan per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle però també per poder gaudir més plenament del contacte directe amb la natura.

En l’edició d’enguany al DBF, tindreu l’oportunitat de gaudir d’una experiència així: us oferim un recorregut circular d’uns 17 km en bicicleta elèctrica al voltant de la llacuna de la Tancada aprofitant tots els miradors i punts estratègics per a l’observació d’aus, la visita dels aiguamolls de depuració de l’Embut ens permetran observar un racó únic. Utilitzarem Deltacletes, la bicicleta elèctrica del Delta que ens permetrà cobrir tot el recorregut sense cansar-nos.

Ponç Feliu, guia experimentat i autor del llibre “Pedals i plomes“, ens explicarà les peculiaritats de tota la fauna i flora que anirem trobant durant el camí.

L’activitat inclou bicicleta elèctrica, alforges per portar material fotogràfic, prismàtics, casc, assegurança i guia acompanyant.

Les places són limitades. No oblideu de comprar la vostra entrada!

Author: Ricard Losarcos