MIRA ELS OCELLS AMB ULLS D’ARTISTA

Categories: noticia_home,noticies2017

_JMF5321Quan volem captar la bellesa de la natura i dels ocells, sovint ho fem admirant fotografies, però hi ha una forma diferent i més personal de fer-ho: amb la feina dels artistes de natura. Al DBF, comptarem amb la presència de cinc artistes naturalistes que ens mostraran les diferents formes d’observar la natura.

Per una banda, Mira al Pajariko és un projecte d’il·lustració i art naturalista, amb les aus com protagonistes. Ofereix il·lustracions d’aus i natura, utilitzant tècniques d’aquarel·la, gravat, oli i acrílic. El projecte “Papel y plumas” , de Nacho Sevilla, és una mostra d’obres pictòriques relacionades amb el món de les aus en diferents tècniques (aquarel·les, olis, tintes, carbonets, llapis…). Amb venda d’originals i reproduccions (gravats) de gran qualitat.

Lucía Gómez Serra, porta el seu projecte “Ala de arce“, dedicada a la il·lustració científica i naturalista imparteix cursos i tallers en aquest àmbit. El Paco Ventura és unescultor aragonès enamorat del món natural. Va ajuntar la seva passió amb les seves habilitats, obtenint resultats extraordinaris. I per últim, Plego ens porta figures artístiques en 3D fetes a partir de diferents peces de paper que es pleguen i s’enganxen entre elles fins a formar l’ocell finals.

Author: Ricard Losarcos