MIRA ELS OCELLS AMB ULLS D’ARTISTA

Categories: noticia_home,noticies2018

Quan volem captar la bellesa de la natura i dels ocells, sovint ho fem admirant fotografies, però hi ha una forma diferent i més personal de fer-ho: amb la feina dels artistes de natura. Al DBF, comptarem amb la presència de quatre artistes naturalistes que ens mostraran les diferents formes d’observar la natura.

Per una banda, Mira al Pajariko és un projecte d’il·lustració i art naturalista, amb les aus com protagonistes. Ofereix il·lustracions d’aus i natura, utilitzant tècniques d’aquarel·la, gravat, oli i acrílic.

El projecte “Papel y plumas” , de Nacho Sevilla, és una mostra d’obres pictòriques relacionades amb el món de les aus en diferents tècniques (aquarel·les, olis, tintes, carbonets, llapis…). Amb venda d’originals i reproduccions (gravats) de gran qualitat.

Lucía Gómez Serra, porta el seu projecte “Ala de arce“, dedicada a la il·lustració científica i naturalista imparteix cursos i tallers en aquest àmbit.

I,  Paco Ventura és un escultor aragonès enamorat del món natural. Va ajuntar la seva passió amb les seves habilitats, obtenint resultats extraordinaris.

Author: Ricard Losarcos