MINI FESTIVAL CINEMATOGRÀFIC DE NATURA I OCELLS

Categories: noticia_home,noticies2016

Messenger-Poster-webAlguns documentals de natura inèdits o poc coneguts es projectaran a l’observatori, dins el recinte del festival, en diverses sessions durant tot el cap de setmana.

Documentals americans com “The Messenger. Imagine a world without birdsong” sobre el declivi dels “warblers” nord-americans, o “Racing Exctintion”, de Discovery Channel, realitzat pel director Louie Psihoyos de “The Cove”, en seran dos exemples destacats.

També en destacarà la projecció de l’edició definitiva del gran documental produït pel Museu de Ciències Naturals de Granollers sobre la relació de l’home amb els ratpenats a diferents llocs del món, des de l’exòtica Sulawesi, fins als USA.

També hi haurà sessions per a dos petites joies produïdes a França, una sobre l’enigmàtic pela-roques, l’ocell papallona, i l’altre sobre el falcó peregrí. I finalment tornarem a programar el documental sobre les illes Selvagens de l’Atlàntic, produït per Birding Canarias.exposició digiscoping

Així mateix, al mateix espai, exposarem una magnífica selecció de fotografies aconseguides amb la tècnica del digiscoping gràcies al patrocini de fotodigiscoping.info i Digiscoping Adapters, entre les quals n’hi destaquen les aconseguides per Ana Mínguez, Mario Cea, Rosa Matesanz y Juan Benjumea, entre d’altres.

Author: admin