MERCAT D’ÒPTICA DE SEGONA MÀ I SERVEI DE NETEJA DE PRISMÀTICS I TELESCOPIS

Categories: noticia_home,noticies2019

Val la pena aprofitar-ho, si tens uns prismàtics en desús que t’agradaria vendre o bescanviar per uns de nous, al Delta Birding Festival, podràs fer-ho fàcilment amb la col·laboració d’ORYX.

Els assistents del festival tindran al seu abast un espai d’exposició de material de segona mà. Tant us pot servir per portar material usat que vulgueu oferir com per la situació inversa, venir a veure si s’ofereix algun binocle o telescopi que pel seu preu, estat i característiques us pugui interessar adquirir. ORYX gestionarà la compra/venda. A tot el material que rebem li farem un petit repàs i neteja abans de posar-lo a la venda. El material serà entregat en dipòsit (abans a la botiga o durant el propi festival) i s’exposarà sota la responsabilitat d’ORYX. Els venedors hauran de decidir el preu que de venda dels seus articles i cediran un 15% d’aquest preu a ORYX en concepte de gestió de la compra/venda.

I per tan sols 20 € el servei tècnic d’ORYX us farà una neteja professional dels vostres prismàtics, repassant i ajustant, si cal, elements externs.

Poseu-vos en contacte amb ORYX (oryx@weboryx.com o 93 4185511) el més aviat possible si penseu portar-nos algun material per posar a la venda al mercat de segona mà del Delta Birding Festival.

Author: Ricard Losarcos