MINIMARKET D’ÒPTICA DE SEGONA MÀ I SERVEI DE NETEJA DE PRISMÀTICS AL MOMENT

Categories: noticia_home,noticies2016

optica segona maORYX ofereix als assistents del festival un espai d’exposició de material de segona mà. Tant us pot servir per portar material vell que vulgueu oferir com per la situació inversa, venir a veure si s’ofereix algun binocle o telescopi que pel seu preu, estat i característiques us pugui interessar adquirir. ORYX gestionarà la compra/venda. A tot el material que rebem li farem un petit repàs i neteja abans de posar-lo a la venda. El material serà entregat en dipòsit (abans a la botiga o durant el propi festival) i s’exposarà sota la responsabilitat d’ORYX. Els venedors hauran de decidir el preu que de venda dels seus articles i cediran un 15% d’aquest preu a ORYX en concepte de gestió de la compra/venda.

I per tan sols 15 € el servei tècnic d’ORYX us farà una neteja professional dels vostres prismàtics, repassant i ajustant, si cal, els elements externs que calgui.

Poseu-vos en contacte amb ORYX (oryx@weboryx.com o 93 4185511) el més aviat possible si penseu portar-nos algun material per posar a la venda al Mercat de 2ª Mà del Delta Birding Festival.

Author: admin