A PUNT PERQUÈ T’APRETEM FINS AL LÍMIT?

Categories: noticia_home,noticies2017

Lynx ID ChallengeHi ha un moment crucial per als birders al Delta Birding Festival: el concurs Lynx ID Challenge en el que els participants han d’identificar fotos i sons d’ocells del Paleàrtic Occidental a un nivell de dificultat només assequible per als que han viatjat extensament per la regió. Si acceptes el repte t’apretarem fins el límit, t’estressarem amb la velocitat de les fotos a la pantalla i els sons que t’arribaran a les orelles però, certament, et veuràs recompensat per les descàrregues d’adrenalina que tindràs.

El concurs té lloc el dissabte al vespre a la Carpa 1, quan totes les xerrades, presentacions i activitats al recinte ja han acabat. Hi ha premis per 1a, 2a i 3a categoria, consistents en últimes novetats de llibres de Lynx Eds., editors de l’aclamada obra Handbook of the Birds of the World, ara en la seva versió Alive.

Les edicions d’anys anteriors les van guanyar Killian Mullarney, Marcel Gil i Marc Illa però molts més participants van passar-s’ho fantàsticament amb ells en aquesta cursa de ID. No importa si creus que no tens possibilitats de guanyar, inscriu-te al concurs, diverteix-te i deixa que t’exprimim fins al límit!

Author: Ricard Losarcos