LUMIX DELTA PHOTOTOUR

Categories: noticia_home,noticies2018

Cada matinada el Delta de l’Ebre és un espectacle de llums i formes amb el protagonisme molt destacat dels milers d’ocells que l’habiten. I què és la fotografia de natura, doncs intentar plasmar en una imatge allò que tant impressiona la nostra retina. Fer-ho bé requereix està en el moment adequat i en el lloc adequat i si això passa acompanyat de dos fotògrafs experts, un que conegui bé l’espai per on ens mourem i l’altre que sigui un reputat fotògraf de natura i fauna, converteix l’experiència en quelcom que de ben segur serà memorable!

De la mà d’una de les marques de càmeres i objectius més atractives del mercat, LUMIX, en el DELTA PHOTOTOUR, tens una gran oportunitat de gaudir d’aquesta experiència. La sortida de sol a la badia dels Alfacs, els flamencs de la Tancada, les ardèides de la zona de l’Embut i els límícols, polles blaves i tants altres ocells situats a poca distància al hide de Riet Vell seran els protagonistes d’aquest safari fotogràfic per un dels espais naturals més importants de la Mediterrània occidental.

LUMIX proporcionarà a qui ho desitgi, càmeres i teleobjectius per poder gaudir de la pràctica fotogràfica mentre els fotògrafs Xavier Curto i Iñaki Relanzón aniran orientant a tots els assistents per treure el màxim partit fotogràfic dels escenaris i fauna que ens anem trobant.

Author: Ricard Losarcos