ON SERIA MÉS ADEQUAT ALLOTJAR-ME EN LA MEVA PROPERA EXPERIÈNCIA ORNITOLÒGICA?

Categories: noticia_home,noticies2016

lonely birderOrnitoviatgers actius com Marc Gálvez i José Guerra són els creadors d’una web pionera i molt útil per a qualsevol que comparteixi aquesta passió.

Lonely Birder és un portal web en el qual s’informa sobre una selecció d’allotjaments i llocs on menjar especialment adequats per a observadors d’ocells i ornitòlegs viatgers tant d’Espanya com de la resta del món. Pretén ser una guia útil amb establiments especialment recomanats per i per als observador d’aus, bimberos o birders i sobretot, que siguin respectuosos amb els ocells i els seus hàbitats.

Per a això, els allotjaments especialitzats en turisme ornitològic que podran rebre el distintiu “Lonely Birder Approved” hauran de complir els 24 criteris que els creadors d’aquesta web han establert.

No estan tots els establiments, però els que apareixen estan recomanats per ornitòlegs per a ornitòlegs i per a qualsevol amant de la natura, la qual cosa li dóna un valor afegit. És, per tant, un projecte viu que anirà creixent amb les aportacions de qualsevol aficionat als ocells que vulgui compartir els establiments que consideri dignes de recomanar.

Author: admin