LES MILLORS MARQUES D’ÒPTICA PER L’OBSERVACIÓ DE LA NATURA AL DBF!

Categories: noticia_home,noticies2019

Com cada any podreu trobar una excel·lent mostra de productes d’òptica i serveis per ornitòlegs i amants de la natura, en general.

Podreu gaudir d’una fira comercial d’expositors de prismàtics, telescopis i complements que compta amb totes les principals marques del mercat, des de les que mostren els productes de més alta gama fins a les són més populars.

Trobareu tots els expositors reunits en un mateix espai, a tocar de la llacuna de la Tancada amb els seus flamencs i altres ocells.

Una oportunitat única per a provar i comparar els diferents models i, a més, rebre de primera mà la informació que cada marca ofereix als seus usuaris. I no sols això, si no que a més, durant els tres dies del festival, trobaràs ofertes excepcionals per a adquirir aquest material!

Entre altres, trobaràs expositors amb les últimes novetats de marques com ZEISS, LEICA, SWAROVSKI, NIKON, VANGUARD, KOWA, OPTICRON, VORTEX, MINOX, OLYMPUS, KENKO, KITE Optics, GPO, MANFROTTO, BENRO, LOWEPRO,VANGUARD, i un llarg etcètera d’altres marques de complements, adaptadors i material relacionat ben divers.

També hi trobareu la Carpa ORYX, on tindran tot el material d’observació com binocles, telescopis, visors nocturns, adaptadors de digiscoping atendrà a totes les persones que estiguin interessades en adquirir qualsevol material durant el festival.

Author: Ricard Losarcos