LASSI RAUTIAINEN AL DBF 2019 !

Categories: noticia_home,noticies2019

Lassi Rautiainen és el pioner a Finlàndia del turisme de fotografía i fotografía des d’aguaits. Les seves primeres fotos d’ossos salvatges, el 1978, van ser tot un esdeveniment en aquells temps però no en va tenir prou i va passar a fotografiar el desconegut golut i bandades de llops a les zones més remotes de Finlàndia. Poc a poc, cada vegada més fotògrafs de tot el món, començant pels veïns de Suècia i Noruega, es van interessar a fotografiar aquests impressionants carnívors salvatges.

Gràcies principalment a Lassi, Finlàndia ara té un marc legal molt definit en l’organizació de safaris fotogràfics, l’ús legal d’esquers per fotografia i ha estat tremendament actiu en la prohibició de la caça d’ossos en molts llocs sensibles de
Finlàndia. Ultrapassant fronteres, els seus consells i la seva experiència han arribat a Suècia, Rússia, Estònia i Alemanya per desenvolupar la seva pròpia fórmula de fototurisme de grans depredadors de forma sensible amb el medi ambient i sense efectes perjudicials per la fauna.

Així mateix, Lassi és el fundador del Festival de Natura Fotogràfica de Kuusamo, el primer festival internacional de fotonatura de Finlàndia.

Al DBF veurem les seves extraordinàries imatges i aprofitarem per aprendre de la seva dilatada experiència en el camp de la fotografia de la gran fauna salvatge.

Author: Ricard Losarcos