LA XARXA D’ESPAIS NATURA DE LA FUNDACIÓ

Categories: noticia_home,noticies2017

foto MVB (105)MónNatura Delta, seu del Festival és un equipament gestionat per la Fundació Catalunya – La Pedrera, però la Fundació gestiona una xarxa de 25 Espais Natura. Entre aquests destaquem 3 per la seva estreta relació amb les aus rapinyaires.

MónNatura Pirineus, al Pallars Sobirà, un equipament que et permetrà viure els Pirineus com mai ho has viscut i amb un centre de fauna on destaca la presència d’una parella de trencalossos que formen part del projecte de la VCF (Vulture Conservation Foundation) per afavorir la reintroducció de l’espècie a indrets on ha desaparegut.

Voltors3

La Muntanya d’Alinyà, a l’Alt Urgell, l’únic lloc a Europa on es poden observar amb facilitat les 4 espècies de voltors europees! Trencalòs, voltor negre, voltor comú, aufrany,… i un munt més d’aus t’esperen a la Muntanya viva! A la teva disposició un mirador i un hide fotogràfic per a gaudir en primera persona.

I finalment, el Congost de Mont-rebei, a l’Alta Ribagorça, un espectacular emplaçament on les seves cingleres són niu de molts rapinyaires, entre els quals destaca el trencalòs. Descobreix el paisatge vertical!

Podràs conèixer les activitats que s’hi fan en aquests espais si visites l’estand de la Fundació durant el Festival.

Author: admin