LA VIDA SECRETA DELS ANIMALS, AMB CÀMERES DE TRAMPEIG FOTOGRÀFIC

Categories: noticia_home,noticies2019

En el marc del Delta Birding Festival, Oryx La Botiga de l’Amant de la Natura, amb la col·laboració de Bushnell i DiseFoto, organitza un concurs de fotografies i vídeos fets amb la tècnica del trampeig fotogràfic.

Obert a qualsevol persona de qualsevol part del món amb la intenció de difondre i donar rellevància a la gran i valuosa informació que en els últims anys aquesta tècnica de treball de camp està aportant al coneixement de la natura i la biodiversitat.

Des les fotografies i vídeos presentats el jurat premiarà els que conjuguin millor l’interès científic i/o conservacionista de l’espècie i l’escena captada, la dificultat tècnica tant des del punt de vista fotogràfic com des del punt de vista biològic i el resultat estètic. I d’altra banda s’atorgarà un segon premi a la fotografia i al vídeo que rebin més ‘likes’ al perfil d’instagram del concurs: @oryxtrampeo.

El termini d’entrega del material finalitzarà l’1 de setembre. I el 22 de setembre de 2019 s’anunciaran els guanyadors i es farà l’entrega dels premis al Delta Birding Festival.

Author: Ricard Losarcos