LA VIDA NOCTURNA DEL DELTA

Categories: noticia_home,noticies2018

No espereu trobar gaire vida nocturna al delta, però sí que hi podeu trobar una altra vida nocturna molt interessant: ocells nocturns i altres éssers vius que esperen la nit per sortir a campar per tot arreu.

Molts ocells que hem vist durant el dia, continuen sent actius de nit. El concepte “dormir” en els ocells no és el mateix que el nostre. Unes estones de repòs són suficients perquè el cervell tingui el seu moment de pausa per tornar a estar en plena forma al cap de poc temps.

En la sortida “Ocells a la nit”, que tindrà lloc al #dbf2018 i que estarà guiada per Picampall, anirem a buscar els reis de la nit, és a dir, rapinyaires nocturns i sibocs. Anirem darrere d’òlibes i mussols comuns prop de les zones habitades, mussols banyuts en les poques zones arbrades del Delta i sibocs en migració que decideixen aturar-se als camins agrícoles entre camps d’arròs per descansar i alimentar-se d’insectes voladors nocturns.

Es faran dues sortides: una el divendres i l’altra el dissabte, ambdues començaran a les 19:00 i tindran una durada d’entre 2 i 3 hores. S’aconsella portar prismàtics i telescopis, sinó Leica et deixarà provar els seus prismàtics de visió nocturna Noctivid. No et quedis sense la teva entrada!

Author: Ricard Losarcos