LA ORNITHO-SWAROVSKI, AQUEST ANY AMB MÉS PREMIS!

Categories: noticia_home,noticies2019

Torna la cursa ornitològica per excel·lència, aquest any amb algunes modificacions en les que tindreu més oportunitats d’aconseguir un premi.

La cursa consisteix en entrar llistes completes al portal Ornitho.cat entre l’1 de febrer i el 20 de setembre de 2019. A diferència d’altres anys en què només hi havia un guanyador absolut, aquest any hi hauran  7 guanyadors, un cada mes des del març fins al setembre, i un guanyador absolut.

El premi mensual és un val de 50€ per la botiga Oryx i el premi absolut, us prismàtics Swarovski Optik EL 10×42 valorats en 2530€. Consulta les bases per poder participar.

Una altra novetat d’aquest any, és que des del visor Ornitho llistes podem saber qui té més possibilitat de guanyar cada mes amb el rànquing de llistes completes. Des d’aquest visor a més podem posar en valor la informació recollida a Ornitho, consultant les estadístiques generals relatives al nombre d’espècies observades i la informació de cada espècie.

Recordar que Ornitho.cat és el portal web dedicat a l’intercanvi d’informació sobre les observacions d’ocells i d’altres animals i plantes a Catalunya i Andorra. Les llistes completes són llistes que contenen totes les espècies que s’han pogut identificar en un indret i període de temps determinats. A Ornitho.cat són molt valorades perquè, a diferència de les dades casuals, les llistes completes no només informen de les espècies que s’han observat en un indret i moment determinats, sinó també de les que no han estat detectades. Gràcies a això es pot establir la freqüència relativa d’aparició en l’espai i el temps de les diferents espècies d’ocells i estudiar els seus patrons fenològics de manera molt acurada.

 

Author: Ricard Losarcos