LA IMPORTÀNCIA DE LA NARRATIVA EN FOTOGRAFIA DE NATURA

Categories: noticia_home,noticies2019

Enguany tindrem l’oportunitat d’escoltar a Joan de la Malla al Delta Birding Festival. Biòleg i fotògraf vinculat a Olympus,  està especialitzat en fotografia de natura, comunitats locals i medi ambient.

Actualment centra els seus esforços en temàtiques conservacionistes, treballant amb entitats nacionals i internacionals ajudant a difondre el treball d’investigació i conservació per tal de salvar el futur d’espècies amenaçades i els seus hàbitats.

Joan considera que la fotografia juga un paper essencial per posar en evidència el risc que corre el meravellós patrimoni natural del planeta. La fotografia té un llenguatge universal i ben utilitzada és capaç de comunicar, denunciar i despertar consciència més cap altra mitjà, i sense les limitacions de l’idioma.

No obstant, tant sols aquelles imatges dotades d’una bon narrativa aconseguiran generar un canvi en qui les vegi. D’aquí la importància del storytelling en fotografia. Per això, Joan es preocupa de dotar la seva feina del màxim impacte conservacionista, i procura que les seves imatges serveixin per causar la màxima reacció en l’espectador.

Feu un cop d’ull a les seves imatges, no creieu que realment ho aconsegueix?

 

 

Author: Ricard Losarcos