LA MILLOR REPRESENTACIÓ D’ESTANDS DE MARQUES DE BINOCLES I TELESCOPIS PER A L’OBSERVACIÓ DE LA NATURA.

Categories: noticia_home,noticies2017

optics_01A cap altre esdeveniment al sud d’Europa trobaràs una fira amb tants estands de marques de binocles i telescopis terrestres. Al proper Delta Birding Festival hi seran representades 12 marques, des de les més prestigioses com SWAROVSKI, LEICA i ZEISS, fins a les prou conegudes com NIKON i VANGUARD o a les més populars entre els naturalistes com VORTEX, OPTICRON, KOWA, MINOX, TASCO, PENTAX i OLYMPUS.

I totes hi seran presents de la mà dels seus distribuïdors oficials, amb les darreres novetats, oferint la informació de primera mà i permetent que tots els visitants puguin comparar entre les diverses opcions observant els bàndols de flamencs i altres ocells que envolten l’espai destinat als expositors d’òptica.

No us perdeu aquesta oportunitat, no hi ha millor escenari on provar i comparar i que t’expliquin com funciona cada equip i quins complements hi ha disponibles.

I, a més, aprofitant l’esdeveniment, podràs gaudir de les millors ofertes que tant les pròpies marques com ORYX, la botiga de l’amant de la natura, oferiran durant els tres dies del festival.

Si tens pensat adquirir un nou prismàtic o telescopi, no ho dubtis, al DBF trobaràs les millors condicions per a fer-ho!

Entre altres, les següents marques presentaran novetats que tot just han arribat a les botigues o àdhuc algunes que encara no han arribat:

–          Nou telescopi terrestre de gama alta ZEISS VICTORY HARPIA de 85 i 95 mm de diàmetre.

–          Nous telescopis i prismàtics MONARCH HG, moderns i molt competitius en relació qualitat/preu.

–          Nou OPTICRON ES 80 ED V4, l’última versió amb noves millores òptiques d’un dels telescopis més populars entre els ornitòlegs. Fabricat al Japó.

–          Nou telescopi compacte de KOWA TSN-550 i TSN-500, un 50 mm quasi de butxaca, però en la seva versió ED insuperable en qualitat òptica i transmissió de llum!

Author: Ricard Losarcos