LA MILLOR FIRA DE PRISMÀTICS, TELESCOPIS I MATERIAL DE FOTOGRAFIA DE FAUNA

Categories: noticia_home,noticies2016

totes les marques opticaEn el seu tercer any el DELTA BIRDING FESTIVAL s’ha convertit en la millor fira de material d’observació i fotografia de fauna del Sud d’Europa. Enlloc més es reuneixen tants expositors mostrant el seu material i organitzant activitats en les quals els visitants puguin provar, comparar i testar la qualitat dels prismàtics, telescopis, teleobjectius, trípodes, càmeres i tots els seus complements: més de 15 marques d’òptica i fotografia seran presents amb el seu propi estand!

Les últimes novetats del mercat seran les protagonistes, amb esdeveniments especials oberts a tot el públic per a la seva presentació. Esperem un nou telescopi de ZEISS, un nou producte de Leica i les darreres incorporacions en adaptadors fotogràfics d’Swarovski i de la mateixa Leica, així com qualsevol altre sorpresa que la propera Birdfair anglesa ens porti!

I el mateix amb teleobjectius i càmeres fotogràfiques tant de les millors marques en DSLRs com CANON i NIKON, com de les revolucionàries càmeres System o CSC com OLYMPUS i FUJI, o de la prestigiosa LEICA. I els millors trípodes del mercat de MANFROTTO i BENRO així com una infinitat de complements!

ORYX i CASANOVA FOTO t’oferiran les millors ofertes en preus i condicions si et decideixes a adquirir un nou equip al festival, no t’ho perdis, no trobaràs una ocasió millor per fer-ho!

Author: admin