LA MILLOR EXPOSICIÓ DE MATERIAL ÒPTIC PER A L’OBSERVACIÓ DE LA NATURA QUE PUGUIS TROBAR A UNA FIRA ORNITOLÒGICA.

Categories: noticia_home,noticies2018

El DELTA BIRDING FESTIVAL, és un esdeveniment excepcional i molt reconegut per l’atractiu de les conferències i activitats que s’hi desenvolupen, però també per l’excel·lent mostra de productes i serveis per als ornitòlegs i els amants de la natura en general. En destaca especialment que la part de la fira comercial d’expositors de prismàtics, telescopis i complements, any rere any, compta amb totes les principals marques del mercat, des de les que mostren els productes de més alta gama fins a aquelles que són més populars per als afeccionats que volen material per iniciar-se o de bona qualitat, però sense haver de ser el millor del millor.

El gran atractiu de poder trobar reunits en un mateix espai, a tocar de la llacuna de la Tancada i els seus flamencs i altres ocells, els estands de tantes marques diferents, és que és una oportunitat única per a provar i comparar els diferents models i, a més, rebre de primera mà la informació que cada marca ofereix als seus usuaris.

I no sols això, si no que a més, durant els tres dies del festival, trobaràs ofertes excepcionals per a adquirir aquest material!

Entre altres, trobaràs expositors amb les últimes novetats de marques de prismàtics i telescopis ZEISS, LEICA, SWAROVSKI, NIKON, VANGUARD, KOWA, OPTICRON, VORTEX, MINOX, OLYMPUS i de trípodes MANFROTTO, BENRO, VANGUARD, SLIK,  i un llarg etcètera d’altres marques de complements, adaptadors i material relacionat ben divers.

ORYX, per tot el material d’observació com binocles, telescopis, visors nocturns, adaptadors de digiscoping atendrà a totes les persones que estiguin interessades en adquirir qualsevol material durant el festival.

Author: Ricard Losarcos